Салат з корейською морквою і курячим мясом

.

Інгредієнти

Куряча грудка — 1 шт., відварна (близько 300 г)
Морква — корейська 200 г
Болгарський перець — 1 шт (краще червоний для яскравості салату)
Майонез — 100 г
Сіль — за смаком

Як приготувати Салат з корейською морквою і курячим м’ясом

Покроковий рецепт

Курячу грудку очистити від кісток і шкіри. М’ясо нарізати на невеликі шматочки.

Перець помити, очистити від насіння, нарізати на невеликі кубики.

Змішати у великій мисці м’ясо курки, перець, корейську моркву. Додати майонез, трохи солі. Перемішати.

Салат перекласти в салатник. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячий салат з маринованими печерицями та морквою