Салат морква по-корейськи

Ми рекомендуємо, звичайно ж приготувати моркву по-корейськи самим. Про досить нове або добре забуте старе рецепті приготування морквини по-корейськи ми Вам і розповімо!

Інгредієнти

Морква — 1 кілограм
Цукор — 1 ложечка
Оцет — 30 мілілітрів
Масло рослинне — 100 мілілітрів
Сіль — 1 ложечка
Часник — 6 зубчиків
Кінза суха — 3 чайні ложечки
Перець червоний — 0,3 ложечки
Перець чорний — 0,5 ложечки

Як приготувати Салат » морква по-корейськи

Напевно, переважна більшість радянських людей люблять споживати моркву, але не в простому вигляді, а приготовану по-корейськи. Така морква дійсно дуже апетитна і найголовніше дуже смачна і корисна. Можна таку моркву купити в магазині, а можна приготувати самому.

Ми рекомендуємо, звичайно ж приготувати моркву по-корейськи самим. Про досить нове або добре забуте старе рецепті приготування морквини по-корейськи ми Вам і розповімо!

Покроковий рецепт

Отже, почнемо приготування!
Дістаємо тертку. Беремо моркву. Натираємо на крупній тертці. Заправляємо цукровим піском і сіллю. Відставляємо на 30 хвилин постояти.

Після закінчення часу засипаємо перець чорний і червоний. Всі разом перемішуємо і відставляємо ще на 10 хвилин.

Далі заливаємо оцет і знову відставляємо ще на 20 хвилин. За цей час необхідно дістати сковороду, на ній обсмажити на невеликій кількості рослинного масла суху кінзу. Після чого додаємо її в морквину. І вже за традицією відставляємо — на 10 хвилин.

Після чого видавлюємо безпосередньо в морквину часник. Відставляємо морквину по-корейськи на 6 годин, а можна і більше.

Після закінчення даного часу морква по-корейськи готова! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат «Фунчоза» з курячою грудкою