Салат з курки з виноградом і волоським горіхом

Основні інгредієнти: курячі грудки (повинні бути злегка подморожены, щоб можна було нарізати тонкими пластами), виноград, волоські горіхи, пекінська капуста (можна використовувати листя салату).

Інгредієнти

Курячі грудки — 2 шт.
Виноград великий солодкий — 300 р.
Пекінська капуста — 100 р. за смаком
Майонез — 6-7 ст. л.
Гірчиця зернова — 1 ст. л. з гіркою
Соєвий соус — 6 ст. л.
Волоські горіхи — 2 жмені можна замінити кедровими

Як приготувати Салат з курки з виноградом і волоським горіхом

Салат готується швидко, головне заздалегідь правильно підготувати і приготувати м’ясо. Виноград і горіхи надають салату пікантності. Можна подавати на святковий стіл гостям, а можна приготувати на обід або вечерю. Якщо хочете знизити калорійність, майонез беремо з меншим відсотком жирності.

Покроковий рецепт

Підморожене філе ріжемо тонкими пластинками, маринуємо соєвим соусом, залишаємо на годину (можна довше).

Обсмажуємо на сковороді з двох сторін до готовності.


Капусту ріжемо, кладемо на тарілку першим шаром.

Укладаємо зверху тепле м’ясо.


Готуємо соус. Змішуємо майонез, соєвий соус, гірчицю, додаємо пару столових ложок води, щоб соус був порідко. Поливаємо м’ясо соусом.


Виноград ріжемо на половинки, виймаємо кісточки. Кладемо зверху на салат. Горіхи подрібнюємо і посипаємо зверху. Салат готовий. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Суп з галушками