Салат з макаронів, печериць і бекону під кремовим дресінгом

Як приготувати Салат з макаронів, печериць і бекону під кремовим дресінгом

Азіатські салати з макаронів та інших інгредієнтів, сьогодні на піку популярності. Тепер необов’язково йти в ресторан, щоб спробувати імениті страви. Готуйте з нашим рецептом і відчуєте себе в Азії.

100 грам макаронів (пені або ріжки);

50 грам грибів шиітаке;

50 грам бекону;

Спеції;

оливкова олія;

30 мл рибного соусу;

30 мл вершків;

10 грам кропу.

1. За добу до приготування салату замочіть гриби шииитаке. На наступний день обсушіть і наріжте пластинами. Обсмажте до готовності на сковороді вок.

2. Макарони відваріть до готовності і заправте спеціями.

3. Бекон викладіть на деко і відправте готуватися в духову шафу.

4. На сковороду вилийте рибний соус і заправте спеціями. Добре прогрійте, заправте вершками і кропом. Варіть до легкого загустіння.

5. У салатник викладіть готові макарони, гриби і бекон. Заправте інгредієнти кремовим соусом і відразу подавайте теплим.

Дивіться також:  Грибний салат Ситий їжачок з сиром і яйцями