Швидкий і корисний салат, готується за лічені хвилини.

Інгредієнти
| морква – 1 велика або 2 маленькі | |
| часник – 2-3 зубчики | |
| волоські горіхи – 1 ст. л. різаних | |
| бринза/сир/адигейський сир на вибір – 50-100 гр. | |
| сіль, перець, сухі спеції – за смаком | |
| рослинне масло – 2-3 ст. л. |
У період осінніх похмурих днів пропоную Вам зарядитися вітамінним салатом з моркви з бринзою. Це смаковий сплеск яскравого поєднання соковитої моркви, солоної бринзи і поживних горішків, родзинкою стане гострота, яку надасть часник.
Якщо немає бринзи, можна взяти рассыпчастый сир, тільки додати більше солі або адигейський сир.
Покроковий рецепт

Моркву очистити і натерти на тертці, я рекомендую використовувати велику, щоб салат не потік.

Часник очистити і натерти на дрібній тертці, відправити до морквині.

Додати до салату горіхи, дрібно нарізану бринзу (сир або адигейський сир).


Посолити, поперчити, додати за смаком сухі спеції, я люблю орегано і базилік, заправити рослинним маслом. Перемішати і дати настоятися 10-15 хвилин.
Приємного апетиту!
