Салат з морської капусти, селери, редиски і свинини

Салат з морської капусти, кореня селери, редиски і смаженої свинини

Інгредієнти

Морська капуста — 300 гр.
Корінь селери — 1 шт.
Редиска — 7 шт.
М’якоть свинини — 300 гр.
Рослинне масло — для заправки

Як приготувати Салат з морської капусти, селери, редиски і свинини

Оригінальний рецепт салату з морської капусти, редиски, кореня селери і скибочок підсмаженої свинини. Смачний і корисний салат на кожен день

Покроковий рецепт

1. М’якоть свинини порізати скибочками і обсмажити на олії до рум’яної скоринки.

2. Морську капусту замаринувати в суміші води і оцту, якщо вона у вас натуральна. У мене була саме така. Якщо у вас вже маринована, тоді цей крок можна пропустити.

3. Корінь селери, помити, очистити і натерти на крупній тертці.

4. Редиску промити і також натерти на крупній тертці.


5. Всі інгредієнти, крім м’яса змішати в каструлі. Салат розкласти по тарілках, а по колу красиво розкласти скибочки свинини.

Дивіться також:  Літній фітнес-салат