Салат з журавлиною і желе

Як приготувати Салат з журавлиною і желе

Оригінальний салат з журавлинного желе зроблений з журавлинним соусом, ананасом і апельсином. Страва ідеально підійде для святкового частування і стане приємним доповненням до будь-якого святкового столу.
100 грам свіжої малини;
1 пакетик агар-агару;
50 грам свіжого ананаса;
40 мл журавлинного соусу;
цедра одного апельсина;
50 мл вершків;
2 ложки цукру;
1. М’якоть малини перебити блендером. Змішайте з агар-агаром. Викладіть у форми маси і відправте застигати в холодильник.
2. Ананас наріжте кубиками.
3. Вершки збийте до готовності з цукром.
4. Викладіть на тарілку готове желе. Зверху покладіть ананас, цедру апельсина. Полийте журавлинним соусом і прикрасьте збитими вершками.

Дивіться також:  Картопляний салат з кукурудзою і крабами Жовта поляна