Червонокачанна капуста з авокадо і морквою

Червонокачанна капуста з авокадо і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легко засвоюється, в міру ситний, не витратний і готується за 10 хвилин – все він – салат з червонокачанної капусти з авокадо і кунжутом)

Інгредієнти

Червонокачанна капуста – 1/4 середнього качана
Морква – 1 середня
Селера – 40 грам
Стигле Авокадо – 1 шт.
Цибуля – 1 маленька
Сіль – за смаком
Рослинна / оливкова олія – для заправки
Зелень – 0,25 пучка у мене заморожені цибуля і петрушка
Кунжут – для заправки -10-15 грам

Як приготувати Червонокачанна капуста з авокадо і морквою