Салат Загадка лісу

Як приготувати Салат «Загадка лісу»

Даний салат є дуже легким, свіжим, відмінно підійде для святкового заходу і обов’язково припаде до душі любителям риби. Запрошені гості, обов’язково оцінять ваші кулінарні таланти.
Для того щоб приготувати смачний салат «Загадка лісу» вам потрібні такі інгредієнти:
* Печінка минтая 1 банку
* Середньозерний рис 120 грам
* Твердий сир 125-130 грам
* Яйця 4-5 штук
* Велика цибулина
* Морква 1 штука
* Пекінська капуста
* Оливкова олія 2 ст. л.
* За бажанням сіль
* Майонез 6 ст. л.
Ретельно промийте рис, відваріть його на повільному вогні і дайте охолонути рісу при кімнатній температурі. Яйця так само варіть не більше 5-ти хвилин і відкладіть до повного охолодження.
Наріжте Маленькими кубиками цибулю, морквину натріть на середній тертці, перемішайте їх і обсмажте на помірному вогні до появи золотистого кольору цибулі.
Перший шар. Візьміть форму і викладіть охолоджений рис. Змастіть майонезом, злегка посоліть.
Другий шар. Подрібніть печінка минтая виделкою і викладіть її у форму другим шаром. Змастіть майонезом.
Третій шар. Він складається з яєць. Викладіть яйця поверх печінки тріски і так само змастіть майонезом.
Четвертий шар. Зверху викладіть обсмажену цибулю з морквою.
П’ятий шар. Викладаємо натертий сир і майонез.
Шостий шар. Дрібно нарізана капуста пекінська (за бажанням можна додати кріп або іншу зелень, для додання свіжості).
Отриманий салат відправляємо на 1.5 години в холодильник, щоб всі верстви ретельно просочилися. Дивно смачна «Загадка лісу» готова!

Дивіться також:  Салат з брокколі, сиром і макаронами