Шашлик на электрошашлычнице

Час приготування: 40 хвилин

Рецепт маринаду дуже простий. У холодильнику завжди можна знайти всі інгредієнти і приготувати ароматний, м’який шашлик.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
свинина — 1
кг
цибуля ріпчаста — 3
шт
майонез — 500
мл
спеції — за смаком

Як приготувати Шашлик на электрошашлычнице

Погода не дозволяє приготувати Вам шашлик на природі? В цьому допоможе нам эллектрошашлычница і простий рецепт маринаду.

Покроковий рецепт

1

Так як ми готуємо на эллектрошашлычнице, то свинину нарізаємо середніми шматочками. Маленькі згорять, а великі не просмажаться. Після цього нарізаємо цибулю кільцями і додаємо до м’яса. Спеції, сіль, перець все за смаком. Добре перемазываем майонезом. Розтираємо все руками. Ставимо в холодильник на добу, щоб добре добре просочилося і стало м’яким.

2

На наступний день промариновані шматочки нанизуємо на шампури. Чергуючи шматочок м’яса і кільце цибулі.

3

Протираємо вологою ганчіркою эллектрошашлычницу від пилу і вставляємо шампура на гриль. Накриваємо ковпаком. Смажимо хвилин 20-30 в залежності від м’яса.

4

Перевіряємо готовність. Знімаємо ковпак і надрізаємо невеликий шматок. Готове м’ясо повинно бути червоним. Знімаємо першу партію і одягаємо другу.

5

Готовий шашлик зняти з шампурів, а можна і залишити на них. Подавати можна з будь-яким гарніром. Краще всього поєднується з вареною картоплею. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Курячі грудки в фользі