Шашлик з картоплі і грудинки

Здивуйте своїх домочадців, приготуйте шашлик з картоплі і грудинки

Інгредієнти

Картопля — 4 шт.
Грудинка — 150 гр.
Сіль — за смаком
Вода — для варіння картоплі

Як приготувати Шашлик з картоплі і грудинки

Назвала я це блюдо шашликом, тому що воно збирається на шпажках і справді виглядає як шашлик. Хоча готувала я його в духовці, але таку страву можна приготувати і на мангалі, і на грилі. Це блюдо – приклад того, як з найпростіших компонентів можна приготувати ефектне блюдо просто красиво і незвично його оформивши.

Покроковий рецепт


1. Картоплю відварити в мундирі в добре підсоленій воді.

2. Картопля остудити і нарізати кільцями, товщиною приблизно 6-7 мм

3. Бекон нарізати скибочками по величині картоплі.

4. Насадити на шпажки, чергуючи кільця картоплі і скибочки грудинки.

4. Запекти в духовці на інфрачервоному грилі при 220 градусах до золотистої скоринки.

6. Подаємо до столу цю чудову закуску. Можна подавати в картопляні шпажки в якості гарніру.

Дивіться також:  Картопля по-мумбайски