Сирні вафлі на молоці

Несолодкі сирні вафлі, приготовані на молоці прекрасні для бутербродів в якості основи

Інгредієнти

Борошно — 350 гр.
Яйця — 2 шт.
Сир твердий — 100 гр.
Молоко — 250 мл
Сода — 1 ч. л.
Оцет для гасіння соди

Як приготувати Сирні вафлі на молоці

Зазвичай вафлі у всіх асоціюються з десертом, але ж вафлі можна приготувати і солоні. Такі вафлі можна використовувати замість хліба на бутерброди або просто з’їсти, запиваючи з гарячим чаєм

Покроковий рецепт


1. У каструлю розбити яйця. Посолити. Влити молоко. Розбовтати.

2. Всипати борошно, на неї погасити соду оцтом. Борошно не сипте всю відразу – борошно буває різна тому, може знадобиться трохи більше або менше. Тісто має вийти досить густим.

3. Сир натерти на крупній тертці. Додати в тісто…

4. Гарненько розмішати.

5. Змастити вафельницю рослинним маслом і випекти вафлі. Багато тесту не кладіть, щоб тісто при закритті кришки «не вилазило».

6. Готуємо вафлі до рум’яності, знімаємо і даємо трохи охолонути.

7. Такі вафлі гарні і гарячими, і холодними. Вони чудово поєднуються з вершковим маслом, різними намазки і овочами.

Дивіться також:  Кавунові вафлі