Сирний грибний соус

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля — 1 шт
Гриби — 400 г (печериці або інше)
Молоко — 100 мл
Сир — 150 г
Сіль —
Мелений чорний перець —
Вино біле сухе — 2 ст. л.

Як приготувати Сирний грибний соус

Покроковий рецепт

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на невеликій кількості вершкового масла.

Гриби нарізати великими кусочиками, додати до цибулі, смажити 15-20 хвилин. В кінці смаження додати молоко, сир, вино. Посолити, поперчити за смаком, перемішати, тушкувати ще 2 хвилини на слабкому вогні.

Сирний грибний соус прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопляні часточки з часником