Вранці рекомендується готувати ситні страви, які чудово засвоюються, а найкращим варіантом сніданку є поживні, смачні і корисні оладки з зеленню і фореллю.

Інгредієнти
| просіяний крохмаль картопляний – дві ст. ложки | |
| філе форелі – 200 грам | |
| креветки – 50 гр | |
| гребінці – 50 гр | |
| крабове м’ясо – 100 гр | |
| пір’я зеленої цибулі – 7 шт. | |
| жирне молоко – 200 мл | |
| кам’яна тонкомолота сіль – за смаком | |
| високосортний борошно пшеничне – 120 гр | |
| м’яке солодке вершкове масло – 3 ст. л. | |
| сирі яйця курячі великі – 4 шт. |
Вранці рекомендується готувати ситні страви, які чудово засвоюються, а найкращим варіантом сніданку є поживні, смачні і корисні оладки з зеленню і фореллю.
Покроковий рецепт
Дрібно нарізати крабове м’ясо, гребінці і креветки, відправити все в миску. Додати подрібнений зелений лук, перемішати ці компоненти.
У невеликій каструлі на слабкому вогні закип’ятити молоко, як тільки воно почне кипіти додати в нього філе форелі, нарізане невеликими шматочками.
Варити рибу в молоці приблизно одну хвилину, відправити в миску з морепродуктів і зеленню.
Додати в цю ж посуд пшеничне борошно, поступово влити молоко, в якому варилася форель.
Злегка збити в окремому посуді курячі яйця, перелити яєчну масу в миску з іншими інгредієнтами, додати трохи солі, замісити тісто.
Підготувати сковороду, розтопити в ній необхідну кількість вершкового масла. Обсмажити рибні оладки з обох сторін.
Подавати в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!
