
Інгредієнти
| Листкове тісто – 1 упаковка | |
| Курячий білок – 2 шт. | |
| Персик – 1 шт. (великий) або ягода | |
| Цукор – 100 г |
Як приготувати Слойки з абрикосом
Покроковий рецепт

Персик помити, очистити від кісточки, нарізати невеликими кубиками.

Тісто розкачати завтовшки 3-4 мм, нарізати ромбиками.

Білок з цукром збити в міцну піну.

Акуратно перемішати білок з персиком (фрукт повинен бути сухим, не текти).

Деко застелити папером для випічки, викласти тісто. На тісто викласти фруктово-білкову масу.

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10-15 хвилин. Ну дуже повітряні, ніжні слоенки! Приємного апетиту!
