Соковите куряче філе, тушковане з перцем і цибулею

Куряче філе нарізаємо, обсмажуємо з овочами і яскраве ситна страва готова! залишається вибрати гарнір.

Інгредієнти

болгарський перець червоний — 460 г
філе куряче — 700 г
білий перець тонкого помелу — 4 г
міцний бульйон курячий — 500 мл
арахісове масло ароматне — 30 г
солодкий цибуля салатний невеликий — одна головка
сіль — за смаком
лист лавровий — 1 — 2 листочка
спеції — за смаком

Як приготувати Соковите куряче філе, тушковане з перцем і цибулею

З курячого філе, червоного болгарського перцю і лучка можна приготувати ситний, дуже соковите і смачне повсякденна страва.

Покроковий рецепт

Процес приготування:
Порційними шматками нарізати куряче філе, обсмажити в суміші вершкового і арахісової олії на сковороді до рум’яності. Потім насипати білий перець, а посолити.

Влити достатню кількість курячого бульйону, потім почистити цибулю нашаткувати кільцями, після цього очистити від насіння болгарський перець і нарізати його смужками.

Додати нарізані овочі в сковорідку з курячим м’ясом. Додати за смаком спеції і лавровий лист.

Готувати компоненти ще двадцять хвилин, потім перекласти їх на блюдо.

Полити блюдо гарячим з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шашличок з курячих шлунків