Солоні оладки з гарбуза

Смачні і корисні оладки для тих, хто не любить солодкі)

Інгредієнти

гарбуз — 300-400 гр вже очищена
яйце — 3 шт
часник — 3-4 зубчики
борошно — 2 ст. л.
сіль — 1,5 ч. л. щоб гарбуз пустила сік
перець мелений — за смаком

Як приготувати Солоні оладки з гарбуза

Прийшла осінь, а гарбуз цариця осені. Ось і я вирішила приготувати, що то з неї. Солодку і запечену у мене не їдять, тому я її подсолила, так з часником.

Покроковий рецепт

Гарбуз натерти на дрібній тертці або в блендері.Мені швидше і зручніше блендером.Посолити,добре перемішати і залишити мінімум на годину, щоб гарбуз пустила сік.

Віджимаємо нашу гарбуз сильніше. Як на мене, чим краще віджати, тим смачніше. Можна просто руками, можна з допомогою марлі.

Додаємо перець мелений. Потім беремо землянку і видавлюємо часник, перемішуємо гарбузову масу.

Беремо дві столові ложки борошна і все перемішуємо.

І наостанок два яйця. Ретельно розмішати, щоб не було грудочок.

У сковорідку налити рослинне масло. Столовою ложкою, тоненько викладаємо отримане тісто.

Коли підрум’яниться, перевернути і підсмажити з другої сторони.
Ми любимо їх їсти з ряжанкою, ням, ням!

Дивіться також:  Оладки з яблуками