Солянка з грибами і курячою грудкою в мультиварці

Солянка з грибами і курячою грудкою це смачне малокалорийное гаряче друге блюдо. Обов’язково спробуйте цей простий рецепт.

Інгредієнти

Капуста білокачанна — 2 кг
Морква — 1 шт
Цибуля — 2 шт велика 1 шт
Гриби відварені свіжі — 0,5 кг можна заморожені
Куряча грудка — 0,2 кг
спеції — сіль, перець, лавровий лист — за смаком
Масло пісне — 1 ст. ложка для обсмажування

Як приготувати Солянка з грибами і курячою грудкою в мультиварці

Свіжі гриби слід заздалегідь відварити або розморозити, якщо будите використовувати заморожені відварені гриби.

Покроковий рецепт

Починаємо готувати.

Цибулю дрібно поріжте і обсмажте в олії. Зручно робити це відразу в мультиварці поставивши режим смаження.

Сюди ж додайте варені гриби. Посмажте гриби разом з цибулею, злегка припустив. Переключіть мультиварку з раніше обраного режиму смаження, режим гасіння.

В обсмажені гриби викладіть нарізану курячу грудку. Готуйте 5-7 хвилин.

Поки філе з грибами гаситься, натріть моркву нашаткуйте капусту. Для приготування домашньої солянки можна взяти заморожену, натерту моркву це значно скорочує час підготовки. Надішліть нарізану капусту і моркву в каструлю до грибів і курячої грудки.

Дочекайтеся закінчення програми гасіння (в середньому це займає 40 хвилин — 1 годину). Солянку з капусти потрібно посолити і поперчити за смаком тільки за п’ять хвилин до приготування.

Смачна солянка з грибами і з курячою грудкою готова. Додайте в тарілку зелень перед подачею.

Дивіться також:  Тушкована капуста з сосисками в томаті