Солянка з капусти, тушкована з курячою печінкою

Печінка – відмінний продукт для приготування найрізноманітніших страв. Ми пропонуємо цей субпродукт згасити разом з овочами і капустою.

Інгредієнти

Печінка куряча — 400 гр
Масло рослинне — 50 мл
Морква — 1 шт.
Цибуля — 1 шт.
Капуста білокачанна — 300 гр
Паста томатна — 1 ст. л.
Сіль — за смаком
Зелень — за смаком

Як приготувати Солянка з капусти, тушкована з курячою печінкою

Для приготування смачної страви ми візьмемо курячу печінку, опрацюємо її і почнемо обжарку разом з овочами і білокачанної капустою. Приготовлена таким чином куряча печінка виходить з насиченим смаком. Її можна подати і самостійне блюдо, і доповнити улюбленим гарніром при подачі. Починаємо готувати.

Покроковий рецепт

Курячу печінку, заздалегідь розморожену і промиту, нарізаємо на шматочки поменше. Перекладаємо нарізку з печінки для обжарювання в підігріте рослинне масло. Трохи приправляємо до смаку сіллю. Обсмажуємо шматочки печінки протягом 5-7 хвилин.

Підготуємо за цей час овочі. Подрібнимо довільно моркву і ріпчасту цибулю. Перекладаємо овочі до обсмажених шматочків печінки. Продовжуємо гасіння на середньому вогні.

Шаткуємо капусту. Відправляємо подрібнену капусту до решти інгредієнтів.

Компоненти страви досолює, додаємо столову ложку томатної пасти.

Перемішуємо. Тушкуємо печінка з овочами і капустою до готовності. Якщо є необхідність, додаємо до інгредієнтів кип’яченої води в невеликій кількості.

В кінці готування складу страви доповнюємо нарізкою зі свіжого кропу. Приємною всім трапези!

Дивіться також:  Солянка збірна мясна