Бігус зі свіжої капусти з ковбасою і мятою

Бігус зі свіжої капусти з ковбасою і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную Вам свій рецепт бігуса з додаванням сушеної м’яти.

Інгредієнти

Капуста свіжа – 500 гр.
Ковбаса варена – 200-300 гр.
Помідори – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Масло рослинне – 50 гр.
Часник – 1 зубчик
М’ята сушена – 3-4 листочка
Приправа “Каррі” – 1/2 чайної ложки
Сіль, зелень, чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати Бігус зі свіжої капусти з ковбасою і м’ятою