Свинина, тушкована з квашеною капустою

Тушкована свинина з квашеною капустою — це відмінне блюдо для сімейного вечері. Готується легко і швидко. Чим більше м’ясних продуктів використовується в рецепті, тим соковитіше готову страву.

Інгредієнти

М’якоть свинини — 300 гр.
Свиняче сало — 100 гр.
Капуста квашена — 600 гр.
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком
Масло рослинне — за необхідності
Вода — за необхідності

Як приготувати Свинина, тушкована з квашеною капустою

Гасити свинину з квашеною капустою краще в сотейнику або сковороді з товстими стінками і дном. У цьому випадку капуста не буде підгоряти, а в кінцевому блюді виключена поява запаху гару. Апетитне Блюдо і поживне.

Покроковий рецепт

Нарізаємо свиняче сало невеликими брусочками, кладемо їх в жаровню і ставимо на середній вогонь.

Періодично помішуючи і перевертаючи, обсмажуємо сало так, щоб воно дало жир. Якщо жиру недостатньо багато, то варто підлити олії.

М’якоть свинини нарізаємо середніми шматками.

Відправляємо м’ясо до сала, перемішуємо і смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки, накривши жаровню кришкою.

Додаємо квашену капусту, сіль, спеції. Вливаємо трохи води. Перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 40 хвилин.

Потрібно періодично помішувати блюдо і підливати за необхідності воду.



Готову страву подаємо до столу в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Мясо по-корейськи «Хе»