Солянка домашня

Готуємо солянку з капустою. Рецепт дуже простий, тому впорається з ним навіть новачок.

Інгредієнти

Картопля — 5 шт середніх розмірів
Капуста — 300 грам
Помідор — 2 шт середніх розмірів
Оливки — 90 грам
Лимон — 1/2
Цибуля ріпчаста — 1 шт середніх розмірів
Сардельки — 3 шт
Томатна паста — 2 ст. ложки
Морква — 1 шт середніх розмірів
Сіль, перець — за смаком
Вершкове масло — 1 ст. ложка

Як приготувати Солянка домашня

Перед початком приготування необхідно приготувати потрібні продукти, посуд, а також робоче місце.

Покроковий рецепт

Готуємо продукти.

Ставимо каструлю на вогонь, тим часом чистимо і ріжемо картоплю. Відправляємо картоплю в каструлю.

Шаткуємо капусту і відправляємо капусту тушкуватися на сковороду.

Нарізаємо цибулю, помідор, сардельки, очищені від шкірки і моркву. У мене залишалася варена моркву, тому я просто додам її в каструлю в кінці.

Після того, як капуста наполовину готова, відправляємо її варитися до картоплі.

На сковороду додаємо вершкове масло, викладаємо моркву, потім цибулю і готуємо до напівготовності. Додаємо сардельки, томат, томатну пасту. Час від часу перемішуємо і пробуємо на готовність. Коли суміш готова, вимикаємо вогонь.

Після того, як картопля з капустою майже готові додаємо до них суміш зі сковороди й варимо пару хвилин. Залишилося додати оливки, порізаний лимон, сіль за смаком. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Збірна солянка з ковбасою