Спагетті Карбонара з вершками

.

Інгредієнти

Спагетті — 200 г
Бекон — 50 г
Карбонад — 100 г
Оливкова олія — 3 ст. л.
Яйця курячі — 1 шт.
Вершки — 100 мл
Сир пармезан — 1/2 склянки (тертий)
Базилік — свіжий
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Спагетті Карбонара з вершками

Рецептів спагетті Карбонара існує величезна безліч. Складові інгредієнти в соусі Карбонара є гуанчиале (або панчетта, бекон) і яйце з сиром пармезан. Начинка і спагетті в цьому рецепті один одного не чекають, і готувати їх треба одночасно. Уявляю мій рецепт покроково.

Покроковий рецепт

Відварити спагеті. Бекон (або панчетту, вона жирна грудинка) і карбонат нарізати на маленькі смужки. Обсмажити на оливковій олії.

Поки все це смажиться, приготувати соус. Порубати дрібно базилік.

Яйце змішати з вершками. Додати сир.

Посолити, поперчити, додати базилік. Гарненько перемішати.

У сковорідку з м’ясною нарізкою закинути спагетті. Перемішати. Смажити 2 хвилини.

Влити соус. Відразу вимкнути вогонь. Увага: Соус не повинен варитися! Готується соус сам безпосередньо від жару макаронів. Від високої температури сир плавиться, а яйця густішають, але не згортаються і з’єднуються з сиром. Просто перемішайте все, що знаходиться в сковороді і спагетті Карбонара готова.

Готувати пасту Карбонара дуже легко і це не займе у вас багато часу. Подавати Спагетті Карбонара тільки гарячим, відразу з запалі з жару. Тому краще це блюдо не готувати у великих кількостях. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста під вершково-томатним соусом з каррі