Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом

Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом виходить неймовірно ніжною і пікантною. Подавати краще в теплому вигляді з лавашем.

Інгредієнти

Стручковаая квасоля – 400 грам у мене заморожена
Цибуля ріпчаста – 2 середні цибулини
Рослинне масло – 3-4 ст. ложки
Лимонний сік – 1 ч. ложка
Кунжут – 30 грам
Арахіс – 50 грам
Сметана – 7 ст. ложок
Сир твердий – 50 грам
Сіль – за смаком
Часник – 2 великих зубчики

Як приготувати Спаржева квасоля з сиром під сметанно-горіховим соусом