Суп з полуниці з галушками з сиру

Суп з полуниці і сирними галушками — ніжний і освіжаючий…

Інгредієнти

ягоди полуниці — 500 г
апельсин — 1 шт.
сир маскарпоне — 100 г
гарбузове насіння — для прикраси
цукор — 2 ложки
крижана крихта — склянка
перець і сіль — трохи за смаком для пікантності і яскравого смаку

Як приготувати Суп з полуниці з галушками з сиру

Легкий, освіжаючий суп з полуниці — страва для справжніх гурманів. Для його приготування потрібно взяти 1 кг стиглих ягід полуниці, пару апельсинів, 100 г маскарпоне… Потрібно також 2 ложки цукру, склянка крижаної крихти, трохи перцю і солі для пікантності.

Покроковий рецепт

Свіжу полуницю потрібно промити, видалити плодоніжки і обсушити. Потім, додавши цукор і по дрібці солі і перцю, подрібнити у блендері.

З апельсинів в окремий посуд віджимають сік.

Апельсиновий сік змішують з полуничним пюре і засипають крижану крихту.

Розливають По тарілках полуничний суп.

Ложечкою викладають за 2-3 сирні галушки. Прикрашають страву насінням та ягодами полуниці.

Дивіться також:  Крем-суп з гарбуза з беконом і часниковими грінками