Свиняча печінка в молоці

.

Інгредієнти

Печінка свиняча — 500 г
Рослинне масло — 2-3 ст. л.
Сухарі — 0,4 склянки (панірувальні)
Молоко — 1 стакан
Сіль — за смаком
Цукор — 1 ч. л.

Як приготувати Свиняча печінка в молоці

Покроковий рецепт

Печінку нарізати на шматки товщиною в палець.

Залити молоком і залишити вимочуватися на 30 хвилин (щоб пішла гіркота з жовчних проток).
Щоб печінка вийшла ніжна, перед обсмаженням перемішайте її з 1 ч. л. цукру (з розрахунку 0,5 кг печінки).

Кожен шматочок печінки обваляти в панірувальних сухарях.

І смажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін. Тут же (на сковороді), посолити.

Подавати з гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гострий рис по-корейськи з кимчи і шпинатом (поккымпаб)