Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під травяним соусом

Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під травяним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматне, спочатку обсмажене м’ясо, а потім тушковане в мультиварці. Подається свинина з зеленим соусом.

Інгредієнти

оливкової олії – 20 мл для смаження
свинячої вирізки – 400 г
спеції – за смаком
італійські трави – за смаком
курячого бульйону – 400 мл
соєвого соусу – 50 мл
бальзамічного оцту – 20 мл
коричневого цукру – 20 грам
петрушки, кропу – 2 грами
сік лайма/лимона – 1/2 плоду
оливкова олія – 50 мл

Як приготувати Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під трав’яним соусом