Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під травяним соусом

Ароматне, спочатку обсмажене м’ясо, а потім тушковане в мультиварці. Подається свинина з зеленим соусом.

Інгредієнти

оливкової олії — 20 мл для смаження
свинячої вирізки — 400 г
спеції — за смаком
італійські трави — за смаком
курячого бульйону — 400 мл
соєвого соусу — 50 мл
бальзамічного оцту — 20 мл
коричневого цукру — 20 грам
петрушки, кропу — 2 грами
сік лайма/лимона — 1/2 плоду
оливкова олія — 50 мл

Як приготувати Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під трав’яним соусом

Оригінальне блюдо на кожен день обов’язково доведеться вам за смаком. Свиняча вирізка в трав’яному соусі обов’язково сподобається вашій родині.

Покроковий рецепт

1. Нагрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні.

2. Приправте свинячу вирізку з усіх боків італійськими спеціями і травами. Розріжте свинину навпіл і покладіть в каструлю. Готуйте протягом шести хвилин.

3. Покладіть свинину в мультиварку. У невеликій мисці перемішайте курячий бульйон, соєвий соус, бальзамічний оцет, коричневий цукор і часник.

4. Полийте свинину соусом і готуйте протягом шести годин.

5. У чашу закиньте петрушку, кріп, налийте оливкова олія, додайте прянощі/спеції, сік лайма чи лимона, подрібніть.

6. Наріжте або поріжте свинину і полийте соусом.

Дивіться також:  Суп з пельменями по-турецьки