Свинячі тефтелі з картоплею і болгарським перцем

Цей рецепт простий в приготуванні, але на підготовку інгредієнтів буде потрібно час. Блюдо виходить дуже смачне, ситне і смачне за рахунок болгарського перцю.

Інгредієнти

картопля — 3-4 шт
морква — 1 шт
цибуля — 2 шт
болгарський перець — 1/4 шт
фарш свинячий — 450 грам
яйце — 1 шт
томатна паста — 3-4 ст. л.
сіль, приправи — за смаком

Як приготувати Свинячі тефтелі з картоплею і болгарським перцем

Тефтелі з гарніром – непоганий варіант другої страви, який може урізноманітнити ваше меню. На його приготування потрібно чимало часу, але результат того вартий. Друзі та близькі напевно оцінять цю страву.

Покроковий рецепт

Очищаємо одну цибулину натираємо на дрібній тертці.

Додаємо яйце.

Викладаємо фарш, сіль, приправи (я використовую хмелі-сунелі).

Ретельно перемішуємо рукою.

Очищаємо картоплю й нарізаємо кільцями. Викладаємо на сковорідку.

Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо наверх на картоплю.

Моркву очищаємо і нарізаємо також півкільцями і викладаємо поверх лука.

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Укладаємо на моркву.

З фаршу формуємо кульки і викладаємо на перець. Якщо кульки погано формуються, можна додати панірувальні сухарі. 3-4 ст. л. томатної пасти розводимо в 150-200 мл води і виливаємо в сковороду. Додаємо трохи олії. Закриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 45-50.


Тефтелі з картопелькою і болгарським перцем готові. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Класичний гювеч з свинини