Свинячі вуха в гострому соусі

Свинячі вуха в гострому перцовом соусі дуже сподобаються гурманам.

Інгредієнти

Вуха свинячі — 2
Морква — 2шт.
Цибуля — 2 шт.
Часник — 3 зубчики
Рослинне масло — 50 грам
Соєвий соус — 50 грам
Перцевий соус(червоний) — 1 ст. ложка
Сіль, приправи — за смаком

Як приготувати Свинячі вуха в гострому соусі

Свинячі вуха – справжній делікатес. З них можна приготувати перші, другі страви та салати. Сьогодні ми приготуємо свинячі вуха в перцовом і соєвому соусі. Важливо вибрати свіжі вуха. Якщо вони довго будуть лежати в морозилці, то стануть жорсткими. На смак страви також дуже впливає якість соєвого соусу. Якщо ви не знавець в цій галузі, то можна при замовленні суші та ролів на будинок вказати більшу кількість персон. Тоді соєвого соусу привезуть більше. Потрібно тільки перелити його в зручну пляшечку і використовувати для приготування вушок.

Покроковий рецепт

Очищаємо і моєму свинячі вуха

Миємо, чистимо моркву і цибулю шаткуємо кубиками або кільцями. Як вам подобається

Ріжемо вуха на смужки

Нарізані вуха варимо хвилин п’ятнадцять


Зливаємо воду, додаємо масло, овочі. Обсмажуємо суміш протягом 10-15 хвилин


За пару хвилин до готовності додаємо соуси, приправи, продовжуємо смажити. Важливо, щоб соуси не підгоріли. Це погано позначиться на смаку страви.

Сіль додаємо в самому кінці, після того, як спробуємо на смак.

Дивіться також:  Паштет з яловичої печінки з печерицями та горіхами