Червоний борщ з мови по-польськи

Цей ситний варіант борщу готується з свинячого мови на яловичому бульйоні. Таке перше блюдо нагодує досита всю сім’ю.

Інгредієнти

свинячого мови — шматок
яловичого бульйону — літр
картоплини — 2 шт.
цибулинки — 1 головка
буряк — 1 шт.
морква — 1 шт.
білокачанна капуста — пару жмень
топлене сало — 30 г
перець з сіллю — за смаком
сметана — при подачі
зелень свіжа — при подачі

Як приготувати Червоний борщ з мови по-польськи

Рецепт м’ясного супу, борщу, з овочами знають багато і у кожної господині він свій. Пропоную приготувати червоний борщ з мови на яловичому бульйоні по-польськи. Дуже ситно і смачно!

Покроковий рецепт

1. Язик промивають і відварюють, відразу опускають у холодну воду, знімають шкірку, нарізують кубиками. Бульйон проціджують.

2. Цибулю обчищають, дрібно шаткують, підсмажують на смальці до золотистого стану.

3. Потім додають порізану буряк, моркву, трохи капусти, тушкують разом п’ятнадцять хвилин.

4. Яловичий бульйон вилити в бульйон від варіння мови, опускають туди підготовлені овочі і мову.

5. Чекають закипання бульйону і додають картоплю, порізану кубиками. Варять до готовності.

6. Під кінець варіння борщ по-польски залишається поперчити і посолити.

7. Подають борщ зі сметаною. Можна додати для аромату свіжу зелень.

Дивіться також:  Борщ з буряком і бараниною