Деруни з мясом

Картопляні зрази готуються швидко і легко

Інгредієнти

Картопля великий — 3 шт.
Яйце — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Борошно — 4 ст. л.
Фарш — 100-150 г
Сіль — за смаком
Перець — за смаком

Як приготувати Деруни з м’ясом

Дуже смачні картопляні деруни (картопляні деруни) з м’ясом

Покроковий рецепт

Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці


До картопляної маси додати яйце, борошно, сіль, спеції і перемішати

Фарш посолити, поперчити і додати приблизно пів склянки теплої води. Добре перемішати.



На добре розігріту сковороду ложкою викласти картопляну масу, розрівняти. Зверху покласти невелику кількість фаршу і знову картопляну масу. Обсмажити з двох сторін на середньому огн.

Дивіться також:  Деруни з ковбасою