
Інгредієнти
| Помідори черрі – | |
| Паста сирно-сирну – | |
| Рослинна олія – | |
| Листя салату – | |
| Соус “Песто” – | |
| Багет – |
Як приготувати Фаршировані помідори черрі з сирним сиром
Покроковий рецепт

Батон нарізати на шматочки, вирізати кружки (за допомогою склянки або чарки).

Обсмажити батон на рослинній олії до золотистого кольору з обох сторін.

Помідори помити, розрізати навпіл, вийняти насіння.

У половинки помідорів черрі викласти по 1/2 чайній ложці соусу Песто.

Тостики (смажений хліб) викласти на плоску тарілку. На хліб викласти по невеликому листку салату.

На салат за допомогою ложки або кондитерського шприца викласти сирний сир.

У центр викласти за «човнику»- помидорке. Ідеальна закуска, яку дуже швидко приготвить. Так, до того ж, і дуже смачна! Приємного апетиту!
