Фаршировані помідори з тунцем і сиром

Помідори, фаршировані тунцем — здорова і корисна їжа.

Інгредієнти

помідор — 8 шт. середнього розміру
білий тунець — 1 банка роздавити вилкою
майонез — 2 ст. л.
діжонська гірчиця — 1 ч. л.
часниковий порошок — 1/2 ч. л.
зелена цибуля — 2 пера дрібно нарізаний
оливкова масло — для змазування
сир — жменя подрібнений

Як приготувати Фаршировані помідори з тунцем і сиром

Коли я готую, я вибираю рецепти не тільки поживні та смачні, але легко готуються, не вимагають особливих заморочок.

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 170 градусів. Вимити помідори. Зрізати з помідорів верхівку і за допомогою ложки видалити середину.

Змішати в мисці тунця, майонез, гірчицю і приправи. За смаком посолити, поперчити. Приготованою сумішшю за допомогою ложечки нафарширувати помідори. Фаршировані тунцем помідори укласти на змащений маслом деко. Присипати зверху тертим сиром. Запікати помідори з тунцем близько 15 хвилин.

Дивіться також:  Запечені перепілки в беконі з виноградом