Після довгого приготування, кекс слід прикрасити так, як захочеться саме вам.
Інгредієнти
Родзинки білий – 100 р. | |
Родзинки золотистий – 100 р. | |
Чорнослив – 100 р. | |
Курага – 100 р. | |
Інжир – 200 р. | |
Апельсинова цедра – 1 шт. | |
Кориця – 2 ст. л. | |
Імбир мелений – 1 ч. л. | |
Мускатний горіх – 1 ч. л. | |
Гвоздика мелена – 1/2 ч. л. | |
Коньяк – 250 мл | |
Масло вершкове – 200 р. | |
Яйце – 3 шт. | |
Мед – 3 ст. л. | |
Мигдаль – 100 р. | |
Цукор – 1 ст. | |
Борошно – 1 ст. | |
Розпушувач – 10 р. | |
Сіль – 1 щіпка | |
Мандарин – 1 шт. | |
Гранат – 1/2 шт. | |
Цукрова пудра – 1 ч. л. | |
Палички кориці – 2 шт. |
Як приготувати Кекс “Новорічний” з сухофруктами і мигдалем
Сторінка: 1 2