Кекс з маскарпоне і журавлиною

Інгредієнти

Вершкове масло — 200 г
Ванілін — 1 пакетик
Цукор — 1 склянка (200 г)
Яйця курячі — 5 шт.
Маскарпоне — 250 г
Розпушувач — 2 ч. л.
Борошно — 350 г
Журавлина — 100 г

Як приготувати Кекс з маскарпоне і журавлиною

Покроковий рецепт

Розм’якшене масло перемішати з цукром і ваніліном.

Продовжуючи заважати, додавати по 1 яйцю.

Додати маскарпоне, гарненько перемішати. Додати розпушувач і борошно, перемішати до отримання однорідної маси (повинно вийти дуже густе тісто, важко падати з ложки).

Додати журавлину (або будь-яку іншу ягоду). Тісто викласти в форму. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 С близько 40 хвилин.

Приємного чаювання!

Дивіться також:  Єврейська шакшука з томатом, перцю з яйцем