Класичні сирники зі згущеним молоком

Класичні сирники із сиру з мінімальним додаванням борошна та цукру

Інгредієнти

сир — 0,5 кг
яйця — 2 шт
сіль — 0,5 ч. л
сода — 0,5 ч. л
борошно — 1-2 столові ложки
ванільний цукор — 1 ч. л
цукровий пісок — 1 ст. л

Як приготувати Класичні сирники зі згущеним молоком

Не всі діти їдять сир в чистому вигляді, а у вигляді сирників, та ще й зі згущеним молоком із задоволенням). Рецепт простий, не зажадає від Вас багато часу і сил. Я встигаю швидко насмажити їх дітям перед школою.

Покроковий рецепт

у сир додаємо яйця

потім додаємо цукор, т. до сирники планується їсти зі згущеним молоком, я додала мінімальна кількість цукру, якщо Ви віддаєте перевагу сметану, то цукру можна додати побільше

додаємо сіль, соду, ванільний цукор

потім додаємо борошно, борошна додаємо трохи, 1-2 столові ложки, оскільки основна мука піде, щоб обваляти сирники

тісто добре перемішуємо, я заважала міксером, тому що сир був магазинний, крупинками. Тісто вийде досить рідким, не лякайтеся. Беремо столовою ложкою тісто і обвалюємо в борошні, потім формуємо сирники і викладаємо на розігріту сковороду з маслом

Дивіться також:  Бананові сирники запечені в духовці