Сирники в духовці

Час приготування: 40 хвилин

Цей рецепт можна сміливо назвати дієтичним, так як в ньому використовується мінімум борошна.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Сир — 2 пачки (360 р.)
Яйця — 2 шт.
Борошно — 3-4 ст. ложки
Цукор — 2 ст. ложки
Розпушувач для тіста — 0,5 ч. ложки
Ванілін — 1 щіпка

Як приготувати Сирники в духовці

Запікання сирників в духовці без використання олії зробить це ласощі не тільки дуже смачним, але і корисним.

Покроковий рецепт

1




Беремо глибоку тарілку і викладаємо в неї сир. Вбиваємо туди яйця, додаємо цукор, ванілін і все ретельно перемішуємо.

2


В отриману суміш додаємо борошно і розпушувач для тіста. Знову все ретельно перемішуємо. Тісто для сирників готове.

3




Тепер застеляємо деко аркушем паперу для випічки. На окрему тарілку насипаємо трохи борошна для обваливаемы. Столовою ложкою набираємо тісто і відправляємо в борошно. Формуємо сирник і укладаємо на деко.

4



Після того, як всі сирники покладені на деко, відправляємо його в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин. Потім перевертаємо сирники на інший бік і знову випікаємо ще 15 хвилин. Готові сирники подаємо зі сметаною або будь-яким іншим наповнювачем за смаком.

Дивіться також:  Деруни картопляні