Котлети з тріски з яйцем всередині (по-шотландськи)

Котлети з тріски з яйцем всередині (по-шотландськи) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблені котлети моєї сім’ї – з фаршу тріски з яйцем. (Вигідніше брати перепелині яйця, котлети виглядають “акуратніше”).

Інгредієнти

філе тріски – 500 грам
яєць – 6
цибулини – 2
хліба – 30 грам
панірувальних сухарів – 200 грам
борошна – 100 грам
паприки – 3 ст. ложки
італійських трав – 2 ст. ложки
молока – 100 мл
сіль – за смаком
суміш мелених перців – за смаком
рослинної олії – 500 мл

Як приготувати Котлети з тріски з яйцем всередині (по-шотландськи)