Куряча печінка, тушкована в майонезі

Варіант для швидкого вечері. Куряча печінка гаситься за лічені хвилини. Досить підібрати гарнір і вечеря готова.

Інгредієнти

печінка куряча — 300 грам
цибуля ріпчаста — 1 шт
морква — 1 шт
майонез — 30 грам
сіль, перець — за смаком

Як приготувати Куряча печінка, тушкована в майонезі

Блюдо досить калорійно, за рахунок присутності в рецепті майонезу, але поєднання гармонійно. Раджу спробувати приготувати саме з майонезом. При бажанні можна замінити сметаною, але смак виходить вже не той.

Покроковий рецепт

Печінка курки промити, порізати, видалити всі непотрібні частини.

Обсмажити на сковороді порізані моркву з цибулею.

До обсмаженою овочам додати печінку, обсмажити протягом 5 хвилин.

Додати до печінки майонез, перемішати

Влити воду і тушкувати 5 хвилин до готовності.

Дивіться також:  Гострі курячі крильця з чилі в соєвому соусі