Для приготування курячого філе знадобляться продукти, які з легкістю можна знайти в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти
| Куряче філе – 1 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
| Ананаси консервовані – 1 банку | |
| Молоко кокосове – 400 мл | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка | |
| Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
| Каррі – 1 столова ложка | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Кардамон зелений – 3 шт. | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Чікен масала – 1 столова ложка |
Куряче філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне. Рецепт страви привезений з західної частини південної Індії.
Покроковий рецепт

Підготувати всі продукти.

Цибулю порізати півкільцями.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Обсмажити цибулю в суміші олії до золотистого кольору.

Порізати м’ясо на шматочки довільного розміру.


Змішати коріандр, каррі, чікен масалу, куркума, кардамон, чорний мелений перець і імбир.


Всипати суміш спецій в сковороду до цибулі і обсмажити близько хвилини.

Додати м’ясо в сковороду, посолити і обсмажити близько 3 хвилин.

Потім, обережно, щоб не згорнулися, додати кокосове молоко, протушкувати близько 10 хвилин.

Додати ананаси і протушкувати ще хвилин 20.
Блюдо готове. Приємного апетиту!
