Смачна і швидка гаряча закуска з доступних інгредієнтів!

Інгредієнти
| Куряче філе – 300 г | |
| Морква – 1/2 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Чебрець – 4 шт. | |
| Сметана – 2 ст. л. | |
| Майонез – 1 ст. л. | |
| Часник – 2 шт. | |
| Печериці – 150 г | |
| Сир – 100 г | |
| Сіль – 5 г | |
| Чорний мелений перець – 5 р | |
| Хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л. |
М’ясні пеньочки з курки – це смачне і легке в приготуванні блюдо під ніжним соусом і золотистої сирною скоринкою. Ця гаряча закуска не тільки дуже ситна, але і ароматна, підкреслить смак будь-якого салату або овочів на пару. Такі пеньочки потрібно подавати гарячими, щоб сир був тягучим, а соус просочував всі верстви страви при розрізі. Спробуйте приготувати таке просте блюдо і його смак і чудовий аромат однозначно завоюють вашу прихильність!
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити моркву, часник і цибулю, добре вимити м’ясо і печериці.

Подрібнити курячу грудинку в блендері разом з половинкою лука.

Гарненько перемішати фарш, додати спеції, сіль і перець.
Мокрими руками сформувати плоскі котлетки і обсмажити на олії до рум’яного кольору.
Нашаткувати слайсами печериці, нарізати цибулю і натерти морквину.
Обсмажити овочі з грибами на вершковому маслі.
Сформувати в жаростійкою формі блюдо. Спершу потрібно викласти курячі котлети, потім засипати їх овочевий засмажкою.
Змішати в окремій ємності соус. Для цього потрібно з’єднати сметану, майонез і роздавлені зубчики часнику.
Змастити соусом овочевий шар.
Щедро присипати блюдо сиром.
Відправити пеньочки в духовку на сорок хвилин при 200 градусах.
Готову страву подавати гарячим до столу разом з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!
