Лагман — поширена страва в Середній Азії. Воно містить узбецьку, таджицьку та дунганскую варіації. Страви цих кухонь дуже схожі і відрізняються лише деякими складом продуктів.
Інгредієнти
Для локшини: | |
Борошно – 500 р. | |
Яйце – 1 | |
Сіль – 0,5 ч. л | |
Вода – 0,75 склянки | |
Для підливи з фаршем: | |
Фарш яловичий – 500 р. | |
Сало – 150 р. | |
Морква – 2 шт. | |
Перець – 2 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Часник – кілька зубчиків | |
Червоний перець – 1 ч. л. | |
Чорний перець – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком |