Лагман з овочами і фаршем, в казані

Лагман з овочами і фаршем, в казані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лагман — поширена страва в Середній Азії. Воно містить узбецьку, таджицьку та дунганскую варіації. Страви цих кухонь дуже схожі і відрізняються лише деякими складом продуктів.

Інгредієнти

Для локшини:
Борошно – 500 р.
Яйце – 1
Сіль – 0,5 ч. л
Вода – 0,75 склянки
Для підливи з фаршем:
Фарш яловичий – 500 р.
Сало – 150 р.
Морква – 2 шт.
Перець – 2 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Часник – кілька зубчиків
Червоний перець – 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Лагман з овочами і фаршем, в казані