Рецепт лагмана з яловичини з овочами

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

Ніжні шматочки м’яса готуються з картоплею, томатами, цибулею і перцем. Створюється простий, барвистий і смачний соус для локшини. Блюдо уйгурському стилі з підливою.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
м’ясо яловичини — 350 грам
використовувати баранину або яловичину
зелений перець — один
ріпчаста цибуля — одна г8оловка
морква — одна велика
картопля — дві середнього розміру
томати — два великих
томатна паста — за бажанням
часник — 2-3 зубчики
рослинне масло — для смаження

Як приготувати Рецепт лагмана з яловичини з овочами

Останнім часом все більшою популярністю користуються страви узбецької кухні. Вже багато господинь не уявляють своє обіднє меню без плову, лагмана, шурпи. І справді, який сенс переплачувати за обід в кафе, якщо ці страви можна без проблем приготувати вдома?!

Покроковий рецепт

1

Як приготувати лагман?
М’ясо ріжеться кубиками. Овочі – морква, зелений перець, цибулю і картоплю потрібно помити і нарізати кубиками.

2

Сковороду змащують рослинним маслом і починають обсмажувати м’ясо до золотистої скоринки.

3

Потім до смаженій м’ясу додають цибулю. Коли цибуля почне підрум’янюватися, до нього додають решту нарізані овочі (крім томатів).

4

Смажать овочі приблизно п’ятнадцять хвилин на повільному вогні, після чого додають 400 мл води.

5

Коли вода почне закипати, до овочів потрібно додати томати, крупно порізані. Якщо ви любите підливу більш томатну, можна додати трохи томатної пасти.

6

Готову підливу для поліпшення смакових якостей заправляють дрібно рубаним часником.

7

Подають готовий лагман з локшиною. Традиційно узбеки готують до лагману домашню яєчну локшину. Але якщо приготувати вермішель в домашніх умовах немає можливості, лагман відмінно поєднується з покупними спагетті. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажена риба з рисом