Лагман з свинини в домашніх умовах

Лагман з свинини в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячий лагман – це популярний азіатське блюдо, яке дуже схоже на класичний “макаронний суп”, але має свій особливий, неповторний смак.

Інгредієнти

Свинина – 500 г Іноді використовується яловичина і баранина
Картопля – 2 шт (середніх)
Вермішель (або локшина) – 200 г В оригінальному рецепті – власного приготування
Ріпчаста цибуля – 1 шт (середня)
Солодкий перець – 1 шт (середня)
Морква – 2 шт (середні)
Помідор – 2 шт (середні) Можна використовувати томатну пасту – 4 столові ложки
Редис – 2 шт (середні)
Часник – 1 зубчик (середній)
Зелень – за смаком цибуля Зелена, кріп, базилік – на свій смак
Зіра – щіпка
Сіль – за смаком
Олія – за смаком Оливкова або соняшникова

Як приготувати Лагман з свинини в домашніх умовах