Суп на свинині з макаронами

Господині люблять макаронні вироби за їх універсальність. Ще б, адже симпатичні макарончики – це дуже смачно і ситно!

Інгредієнти

М’ясо свинини — 200 г
Картопля — 3 шт
Цибуля — 2 головки 1 — цілу, 1 — для засмажки
Морква — 1 шт
Рослинне масло — для смаження
Макарони (черепашки хвилясті) — 2 жмені
Сіль, перець зелень — за смаком

Як приготувати Суп на свинині з макаронами

Готується м’ясний суп з макаронами дуже швидко і просто. Такий суп подобається і дітям, і дорослим.

Покроковий рецепт

Підготувати продукти. М’ясо нарізати на шматки невеликого розміру. Почистити цибулю з морквою. Порізати 1 головку цибулі і натерти моркву. Обсмажити овочі на сковороді на олії до золотистого кольору. Макарони підготувати, відкласти необхідну масу в тарілочку.

М’ясо вимити, порізати шматочками, залити водою. Додати цілу головку цибулі (для навару). Варити 30 хвилин годину, періодично знімаючи пінку.

Через 30 хвилин у киплячий бульйон додати картоплю, заздалегідь почищений і порізаний. Варити його, приблизно 10 хвилин.

Додати макарони і зажарку в суп. Посолити і поперчити за смаком. Варити все разом 5 хвилин або до готовності макаронів, під кришкою на маленькому вогні.

Картопляний суп з макаронами готовий. Розливаємо по тарілочках і подаємо до столу.

Дивіться також:  Холодний огірковий суп з сьомгою і пряним маслом