Суп-пюре з морепродуктів і овочів з грінками

Я їла цей овочевий суп з морепродуктів в ресторані, потім приготувала його будинку — божественно! Спробуйте і ви…

Інгредієнти

морський коктейль — 200 грам
брокколі — 100 грам
цибуля — 50 г
картопля — 100 грам
хліб — кілька скибочок

Як приготувати Суп-пюре з морепродуктів і овочів з грінками

Морепродукти в поєднанні з овочами – це ідеальний тандем. Представляємо вашій увазі суп, який простий в приготуванні і непереборний за смаковими характеристиками.

Покроковий рецепт

1. Морепродукти занурте у воду і відправте каструлю з ними на плиту. Як тільки вода закипить приправте спеціями.

2. Картопля очистіть і наріжте крупно, брокколі розберіть на суцвіття.

3. Надішліть інгредієнти до морепродуктів. Готуйте ще півгодини.

4. Перекладіть отриманий суп в чашу блендера, подрібніть.

5. скибочки хліба наріжте кубиками і підсушіть в духовій шафі.

6. Подавайте овочевий суп з морепродуктів з грінками. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Холодний суп-пюре зі шпинату і селери з печерицями