Сирний суп з фрикадельками з індички

В основних інгредієнтах фарш з індички, картопля, сир, гриби. Готується швидко, виходить дуже смачно!

Інгредієнти

Фарш з індички — 300 р.
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
Картопля — 4-5 шт.
Лавровий лист — 2-3 шт.
Перець горошком — 4 шт.
Сіль — за смаком
Перець мелений — за смаком
Плавлений сир — 200 р.
Гриби і цибулю — за смаком

Як приготувати Сирний суп з фрикадельками з індички

Ніжний суп з м’якими фрикадельками. Особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за калоріями. Якщо подобається пожирніше, беремо фарш зі свинини.

Покроковий рецепт

Фарш індички кладемо в глибоку миску, цибулю тремо на тертці, віджимаємо сік, додаємо у фарш, солимо, перчимо, все добре перемішуємо.


Поки вода в каструлі закипає, чистимо картоплю миємо, ріжемо дрібними кубиками.

Руками робимо фрикадельки (краще мокрими, так як фарш дуже м’який і липкий). У киплячу підсолену воду закидаємо фрикадельки, чекаємо, поки вода закипить, потім зменшуємо вогонь. Додаємо перець горошком, лавровий лист. Туди ж занурюємо картоплю.


Ложкою додаємо плавлений сир, акуратно розмішуємо суп до розчинення сиру.

Будь-які гриби на смак обсмажуємо з цибулею і додаємо в суп (цей інгредієнт додавати не обов’язково).

Варимо до готовності картоплі. Готовий суп розливаємо по тарілках, подаємо. Дуже ніжний смак. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Борщ на зиму – всі вітаміни в одній банці