Просте, але дуже смачне блюдо – паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом, приготована на сковороді

Інгредієнти
| яєчна локшина – 250 грам | |
| соєвий соус – 30 мл | |
| оливкова олія – 1 столова ложка | |
| крабове м’ясо – 200 грам | |
| кокосове молоко – 30 мл | |
| спеції, сіль – за смаком | |
| петрушка – 2 гілочки при подачі |
Як приготувати Паста з крабовим м’ясом під кокосовим дресінгом
Приготувати блюдо, яке стовідсотково здивує ваших гостей дуже просто. Для цього вам потрібно лише скористатися нашим рецептом.
Покроковий рецепт
1. М’ясо крабів наріжте шматочками і відправте готуватися в оливковій олії.
2. Локшину відваріть до готовності. Заправте соєвим соусом, перемішайте.
3. Влийте кокосове молоко в сковороду до крабовому м’яса, тушкуйте 2 хвилини. При необхідності додайте за смаком сіль і спеції.
4. На тарілку жменею покладіть локшину. Зверху викладіть тушкована в соусі крабове м’ясо. Присипте січеною петрушкою.
