Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею

Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею — дуже смачний і ситний варіант обіду. Ніхто не залишиться голодним!

Інгредієнти

Спагетті — 250 г
Печериці — 6-7 шт.
Цибуля — 1 шт.
Шинка — 200 р.
Томатний соус для макаронів — 200 мл

Як приготувати Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею

Спагетті – одне з найулюбленіших страв італійської кухні багатьох сімей. Особливо його обожнюють діти. Ми також хоча б раз в тиждень готуємо пасту – не обов’язково спагетті, просто будь-яку, але завжди намагаємося зробити її з різними соусами і начинками. Цей варіант пасти – з недорогими і доступними всім компонентами.

Покроковий рецепт

1. Воду закип’ятити, посолити і кинути спагетті. Варити по інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк.

2. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі.


3. Гриби добре промити, обсушити і нарізати на тонкі скибочки. Додати в підготовлюваний цибулю.


4. Шинку нарізати на тонкі смужки або кубики. У мене була домашня, але можна взяти покупну. Додати до цибулевого-грибної маси.


5. Залити томатним соусом. Соус у мене домашній, зроблений влітку в сезон дешевих помідорів. Але ви можете вибрати будь-який на ваш смак. Але я настійно рекомендую – робіть соуси самі, вони набагато смачніше і корисніше покупних. Добре прогріти.


6. Спагетті висипати в соус. Добре перемішати, щоб соус рівномірно розподілився. Дати 2 хвилину настоятися на включеній плиті і подавати негайно.

Дивіться також:  Паста з цукіні і смаженими курячими ніжками