Страва Української кухні не складний у приготуванні, дуже соковите і ароматне. Добре в свята і просто в будні всім любителям м’яса з овочами.

Інгредієнти
| солодкий перець – 1 кг | |
| філе курки – 0.5 кг | |
| баклажани – 0.5 кг | |
| рис – 100г довгий | |
| соняшникова олія – 100гр | |
| яйце – 1шт | |
| томатна паста – 1ст.л. | |
| вода – 0.5 л | |
| лавровий лист – 2шт | |
| зелень петрушки – за смаком | |
| сіль – за смаком | |
| кріп – за смаком | |
| базилік – за смаком | |
| куркума – за смаком | |
| часник – 3 зубчики | |
| морква – 2 шт середнього розміру | |
| ріпчаста цибуля – 2шт великі |
